cap revistes

  INICI           

Com citar-nos Servei de Biblioteques

 

Aquest portal posa a l'abast del Personal Docent i Investigador (PDI) una eina útil per poder disposar de dades objectives sobre la qualitat i l’impacte de les revistes acadèmiques on publiquem, informació que es troba dispersa i la seva recopilació no sempre és fàcil. És per això que estem convençuts que aquest recurs dóna resposta a una necessitat creixent d'informació de caràcter bibliomètric en relació a la producció científica i que constitueix una font d’informació molt útil per al PDI que ha de passar un procés d’avaluació de la seva trajectòria acadèmica o producció científica en l’àmbit dels Estudis de Traducció i d’Interpretació.

En aquestes pàgines hi trobareu una llista de les revistes acadèmiques d’aquesta àrea de coneixement amb els indicadors de qualitat dels diferents recursos que són valorats per les entitats d’acreditació del nostre país (AQU, ANECA i CNEAI). La fitxa de cada revista incorpora altres informacions d’interès, com ara l’enllaç al web de la revista i a diferents catàlegs bibliogràfics on es pot consultar, les normes de publicació en cada cas, els permisos d’autoarxiu, si la revista és d’accés obert o no o si segueix un sistema de revisió per parells.

Aquesta iniciativa, fruit de la col·laboració entre el Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental i el personal de la Biblioteca d'Humanitats de la Universitat Autònoma de Barcelona, es tracta d’un projecte viu, en actualització i millora constant per donar sempre un millor servei a la comunitat científica.Sara Rovira-Esteva
Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental

REAO. Revistes dels estudis de l'Àsia Oriental
Índex h de les revistes de Traducció i Interpretació (2014-2018)
SAAR
Revistes AQU
 
 

Inici - Contacte - Biblioteca d'Humanitats - Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental
2013-2021 UNIVERSITAT AUTòNOMA DE BARCELONA