Universitat Autònoma de Barcelona   Español  |  English
   
  Paraula clau:
   
   

Des dels seus inicis, la gestió del teatre es va confiar a un empresari, o a una empresa participada per diferents individus. Segons la contracta que establia cada empresari amb la Societat, havien de lliurar una memòria o un estat de comptes de la seva gestió.

En aquesta col·lecció s’inclouen els documents vinculats als diferents empresaris i a les temporades, bé es tracti de fulletons, anuncis, contractes o altres tipus de documents administratius.  

Administració

Registres 1 a 2 de 2  Soldevila y Grau, Pedro Ordenar per :   Títol   |   Autor  |  Data data ascendent  data descendent  

tornar a la pàgina anteriorTornar 



  Documentació de les juntes extraordinàries de juny i d'agost de 1925

Soldevila y Grau, Pedro
Mestres Calvet, Juan
Societat del Gran Teatre del Liceu

Data: 1925
Descripció: 2 volums
Nota: Documentació de les juntes de juny i agost on es recull les convocatòries, signades pel vocal-secretari, P. Soldevila, i les actes de la junta amb el llistat de socis i els seus vots. Els temes a tractar son: canvi de junta, pròrroga de l'empresa de J. Mestres, la subvenció, les funcions i l'assegurança d'incendis. Es recullen les companyies d'assegurances del teatre: The Northern Assurance Company, Gompagnie d'Assurances Generales, La Union y el Fenix Español, Aurora i La Catalana. I les del magatzem del carrer de l'Om: Commercial Union Assurance Company Limited, Aurora, Urbana, Catalana
Llengua: castellà
Descriptors: Administració ; Socis ; Empresaris teatrals ; Direcció
Col·lecció: Administració




  Ejercicio de 1924-1925. Comprobantes de gastos

Bertrand i Serra, Eusebi
Bruguera Fabra, Josep Maria
Soldevila y Grau, Pedro
Societat del Gran Teatre del Liceu

Data: 1924
Descripció: 25 f.
Nota: Exercici econòmic amb comprovants, signat pels membres de la Junta, per exemple E. Bertand, J.M. Bruguera i P. Soldevila. Es recullen les despeses a tots els nivells: personal, obres, etc.
Llengua: castellà
Descriptors: Administració ; Comptabilitat ; Personal - Administració
Col·lecció: Administració