Goytisolo Fons personal José Agustín Goytisolo

Documentació gràfica

      Sobre aquest apartat
   
Paraula Clau:
Dins de:


Tornar Tornar
Àudio: 118 documents
Ordenar per :   Títol   |   Autor  |  Data data ascendent  data descendent  
Mostrant 101 a 118 de 118  pàgina inicial pàgina anterior


Goytisolo, José Agustín. Introducció del programa de Ràdio 1 "De costa a costa" (Historias de la censura). ?-?-1983


Goytisolo, José Agustín. Cançons de "Radio Maputu", Cançons africanes. ?-?-19--?


Goytisolo, José Agustín. Cançons de "Radio Maputu", Cançons africanes. ?-?-19--?


Goytisolo, José Agustín . Homenatge a Federico García Lorca. ?-?-19--?


Goytisolo, José Agustín . Lectura de poemes i xerrada política a "Protagonistas", de la COPE. ?-?-19--?


Goytisolo, José Agustín. Entrevista a Onda Cero a "Protagonistas". Parla de l'amor, de política, de la seva manera d'escriure.. ?-?-1992


Goytisolo, José Agustín . Entrevista a Catalunya Ràdio, "Al cap dels anys" amb Guillermina Motta. Parla de la infància : la mare, la filla, les cançons de Paco Ibáñez.. ?-?-19--?


Goytisolo, José Agustín . La voz y la palabra, reproducció a la cadena SER. Recitat de poemes i cançons per Paco Ibáñez.. ?-?-19--?


Goytisolo, José Agustín. Xerrada del poeta a Oviedo. Parla de la seva vida a partir de lectures. ?-?-1985


Goytisolo, José Agustín . Parla el poeta sobre el "desencanto" en una xerrada amb Luis del Olmo a RNE. S'expressen idees polítiques sobre la insatisfacció social.. ?-?-19--?


Goytisolo, José Agustín . Cançons en anglès i en castellà, aquestes són de poesies de José Agustín Goytisolo, les canten a duo ell mateix i Rosa Rovira?. ?-?-19--?


Goytisolo, José Agustín . María Lavalle canta diverses cançons i el poeta llegeix poemes de Jaime Gil de Biedma, Miguel Hernández, José Luis Borges, Agustín García Calvo, Ángel González i pròpies.. ?-?-19--?


Carandell, Assumpció. La Ton (la seva esposa) llegeix un diari sobre el Montseny, una excursió. ?-?-1991


Goytisolo, José Agustín . Entrevista personal de Montserrat Llussà al poeta a la SER Ràdio Barcelona.. ?-?-19--?


Goytisolo, José Agustín. Entrevista al poeta sobre Nicaragua i Xile feta al País Basc. Respon a preguntes de caire polític, personal i literàries.. ?-?-1983?


Goytisolo, José Agustín . Programa de la SER Ràdio Barcelona amb fragments extrets de l'actuació al Borràs. "La voz y la palabra" amb Paco Ibáñez i intervencions del locutor.. ?-?-19--?


Goytisolo, José Agustín . Entrevista con Anna Bofill (Sesión de trabajo sobre las conversaciones con Geoffrey Broadvent). Anna Bofill explica les teories arquitectòniques de Geoffrey Broadvent.. ?-?-19--?


Goytisolo, José Agustín . Recital "La voz y la palabra", Teatre Borràs. Lectura de poemes amb petits comentaris de José Agustín Goytisolo i cançons musicades per Paco Ibáñez.. ?-?-19--?pàgina inicial página anterior