Pere Calders Fons personal Pere Calders

Sobre el fonsContingut del fons

Fons format per documentació personal i familiar, documentació derivada de la seva activitat professional, obra creativa, correspondència, fotografies, àudios i vídeos. Aplega un total de 4098 documents que cobreixen el període de 1910 a 2009. El fons està totalment digitalitzat.

Amb el fons personal de Pere Calders també ens va arribar el fons personal del seu pare, Vicenç Caldés, que s'ha inventariat però no s'ha digitalitzat. Aquest fons està format per documentació personal i familiar, correspondència (destaquen les cartes de Pere Calders), biblioteca i hemeroteca.

Els dos fons ocupen un total de 25 caixes.

Citeu com: Fons Pere Calders (Universitat Autònoma de Barcelona)

Cerca de documents

Podeu cercar dins la base de dades:

1. A través del quadre de classificació

2. A través del menú lateral esquerre (on apareixen els temes principals del quadre de classificació)

3. Consultant els diversos índexs que es proporcionen:

Índex de noms: a la llista de noms hi trobareu tant persones com institucions que apareixen citades en els documents o que són autors dels mateixos.

Índex de matèries: llistat de paraules clau controlades que defineixen el contingut del document. Apareixen també títols de revistes, de llibres, ...

4. Per cronologia

5. A través de la cerca buscareu a qualsevol camp de la fitxa bibliogràfica dels documents.

Drets

L'usuari es compromet a utilitzar aquesta documentació només amb finalitats investigadores, a citar la procedència, si en fa divulgació, i a lliurar a la Biblioteca qualsevol treball que resulti de la seva consulta. La consulta o reproducció dels documents no pressuposa l'obtenció de cap dret referent a la propietat intel·lectual del contingut dels documents. Qualsevol utilització contrària a la legislació que la regula i als drets que genera serà responsabilitat de l’usuari.