Recursos de prensa


ÁMBITO  Todos    Catalán   Español e hispanoamericano   Internacional 
TIPOLOGIA     Acceso libre   Acceso restringido   Contiene prensa antigua digitalizada   Recomanadados   Directorios 

Ámbito español y latinoamericano
 
Guía de medios Directori de mitjans de comunicació espanyols, que conté informació actualitzada de més de 7.300 mitjans: diaris, revistes, ràdios, televisions i mitjans digitals.
 RECOMANAT  ACCÉS RESTRINGIT 
Kiosko y más Plataforma que ofereix accés a diferents diaris i revistes. No es poden descarregar els arxius.
 MITJANS AL QUIOSC  RECOMANAT  ACCÉS RESTRINGIT 


Ámbito internacional
 
Factiva Base de dades actualitat i informació empresarial. Conté un servei de buidat de premsa nacional i internacional (més de 1.000 diaris i més de 6.500 publicacions periòdiques).
 MITJANS AL QUIOSC  RECOMANAT  ACCÉS RESTRINGIT 
My News Permet accedir al text complet de la versió impresa i digital de diferents diaris, majoritàriament d'àmbit nacional, a partir de 1996.
 MITJANS AL QUIOSC  RECOMANAT  ACCÉS RESTRINGIT 
Press Reader Proporciona accés a la versió del dia, en format original, de més de 1000 diaris de 92 països i a l´arxiu, com a màxim, dels últims 3 mesos. Nom anterior: NewspaperDirect, Library PressDisplay
 MITJANS AL QUIOSC  RECOMANAT  ACCÉS RESTRINGIT 
ProQuest Noticias y periódicos Aquesta base de dades de premsa ofereix accés al text complet de més de 2.400 diaris, llocs web de notícies i blogs de les principals cases editorials a tot el món. La base de dades inclou un arxiu electrònic per a la majoria dels diaris amb accés a articles, columnes, editorials, obituaris i articles principals de cada publicació.
 MITJANS AL QUIOSC  RECOMANAT  ACCÉS RESTRINGIT 
The New York Times Accés al text complet des de 1980.
 MITJANS AL QUIOSC  RECOMANAT  ACCÉS RESTRINGIT 
Thomson Reuters Westlaw Base de dades de dret i legislació dels EUA subscrita per les biblioteques de la UAB. A l'apartat "global news" podeu trobar un exhaustiu buidat de premsa.
 ACCÉS RESTRINGIT 

és al catàleg de la UAB En al catálogo de la UAB      La UAB n'ofereix accés a través de bases de dades La UAB ofrece acceso a través de bases de datos
Molt visitats pels usuaris del QuioscMuy visitados por los usuarios del Quiosc     RECOMANATRecomendaciones de la biblioteca      Molt valorats pels usuaris del QuioscMuy valorados por los usuarios del Quiosc