Restricted press databases UAB


These databases enable searching news in several media. You can access the databases at the computers in the UAB. For further information you can consult our press guide.


My News International level MITJANS AL QUIOSC
Permet accedir al text complet de la versi impresa i digital de diferents diaris, majoritriament d'mbit nacional, a partir de 1996.

Press Reader International level MITJANS AL QUIOSC
Proporciona accs a la versi del dia, en format original, de ms de 1000 diaris de 92 pasos i a larxiu, com a mxim, dels ltims 3 mesos. Nom anterior: NewspaperDirect, Library PressDisplay

Factiva International level MITJANS AL QUIOSC
Base de dades d'actualitat i informaci empresarial. Cont un servei de buidat de premsa nacional i internacional (ms de 1.000 diaris i ms de 6.500 publicacions peridiques).

The New York Times International level MITJANS AL QUIOSC
Accs al text complet des de 1980.

Thomson Reuters Westlaw International level
Base de dades de dret i legislaci dels EUA subscrita per les biblioteques de la UAB. A l'apartat "global news" podeu trobar un exhaustiu buidat de premsa.

Kiosko y ms Spanish and Hispanic American level MITJANS AL QUIOSC
Plataforma que ofereix accs a diferents diaris i revistes. No es poden descarregar els arxius.

Gua de medios Spanish and Hispanic American level
Directori de mitjans de comunicaci espanyols, que cont informaci actualitzada de ms de 7.300 mitjans: diaris, revistes, rdios, televisions i mitjans digitals.

ProQuest Noticias y peridicos International level MITJANS AL QUIOSC
Aquesta base de dades de premsa ofereix accs al text complet de ms de 2.400 diaris, llocs web de notcies i blogs de les principals cases editorials a tot el mn. La base de dades inclou un arxiu electrnic per a la majoria dels diaris amb accs a articles, columnes, editorials, obituaris i articles principals de cada publicaci.Search press by date
Including the day [dd/mm/aaaa]: Area:

 
   
Other press resources
Databases by geographic branch
All
Catalan
Spanish and Hispanic American
International

Database by type
Free access
Restricted access
Containing old digitalized press
Library recommendations

Directory

Check our guide on how to find newspapers (in catalan) and the list of publications on paper format which we receive at the library.