Arbones Fons personal Enric Lluch

Cerca

     
Paraula Clau:    
     

Tornar Tornar
Has buscat > Descriptor: Destino
2 documents
Ordenar per :   Títol   |   Autor  |  Data data ascendent  data descendent  
  Visualitzant 1 a 2
 

 
  Títol
 
Corbera de Llobregat  
  Autor Lluch, Enric
  Lloc i data ?-?-195-?
  Descripció física 2 p. mecanografiades amb anotacions manuscrites
  Nota Esborrany de l'article sobre Corbera del Llobregat que es va publicar a la revista Destino n. 1021, any XXI, 12 de març de 1957 (p. 30-31). S'hi tracten els temes de la seva situació geogràfica, les restes del castell, l'església parroquial, l'església de Sant Ponç, la creu de terme, alguna masia amb interès arquitectònic i el museu. Es fa referència a l'arxiu parroquial assenyalant la importància d'alguns dels seus documents. El treball d'ordenament dels arxius parroquials de Corbera de Llobregat el van realitzar Enric Lluch, Max Canher i Ramon Bastardes, en un inici i va col·laborar també Agustí Contijoch (vegeu els documents Llu_0305 i Llu_0306). L'article porta com a firma: LL. C. de B. En el número 61 de la revista Germinabit corresponent a abril de 1959 i a la secció d'Informació Cultural (p. 17) hi ha un article sobre Corbera, sense firma, en el que es parla dels arxius parroquials del municipi. És probablement dels mateixos autors o potser només d'Enric Lluch donada la informació geogràfica que conté(vegeu document Llu_0307)
  Nota Aquest document conjuntament amb Llu_0305, Lluc_0306, Llu_0307 i fins a Llu_0323 està inclòs en un sobre que porta per títol CORBERA. Aquest sobre conté un sobre amb etiquetes
  Idioma castellà
  Noms Lluch, Enric ; Bastardes, Ramon ; Cahner, Max; Contijoch, Agustí
  Descriptors Corbera de Llobregat (Baix Llobregat) ; Germinabit; Arxius eclesiàstics - Catalunya; Destino 
  Quadre de classificació 9.2 Obra publicada
  Topogràfic Llu_0308
 
 
  Títol
 
Truyols Santonja, Jaume  
  Autor Lluch, Enric
  Lloc i data 15-4-1962
  Descripció física 1 p. mecanoscrita amb anotacions manuscrites
  Nota Ressenya de l'article de Jaume Truyols Santonja La pluviositat del Vallès Occidental i el dèbit del riu Ripoll. Publicat a Cuadernos de Archivo de la Fundación Bosch y Cardellach, núm. II : La Ressenya es va publicar a Serra d'Or 2a època, any IV núm. 6, el mes de juny de 1962, p. 40, a la secció: Les Lletres.
  Nota Hi ha una ressenya del mateix article de Truyols a la revista Destino núm. 1283 any XXVI, del 10 de març de 1962. L'article de Destino no va signat i no es correspon amb el text d'Enric Lluch publicat a Serra d'Or.
  Idioma català
  Noms Truyols Santonja, Jaume ; Fundació Bosch i Cardellach
  Descriptors Pluviometria - Vallès Occidental ; Vallès Occidental (Catalunya); Serra d'Or; Destino 
  Quadre de classificació 9.2 Obra publicada
  Topogràfic Llu_0009