Proporciona anàlisi de cites per a documents distribuïts a la biblioteca digital RePEc (Research Papers in Economics). De cada document disponible en format electrònic, extreu i analitza automàticament la seva llista de referències. D'aquesta manera es poden saber quins documents s'han citat, quantes vegades ho han fet i qui els ha citat.
També calcula diferents indicadors d'impacte de publicacions (revistes i working papers) incloses a RePEc series. Per ser inclosa en aquest rànquing la sèrie ha de tenir un factor d'impacte superior a 0, més de 5 cites, més de 19 documents publicats en l'any de referència i un percentatge d'autocitació de 50 o menys.
Citations in Economics utilitza algoritmes CiteSeer i ParsCit en el procés d'identificació i anàlisi de referències.
Dialnet Métricas és el resultat d'un projecte de col·laboració entre biblioteques que té com objectiu incloure les referències bibliogràfiques dels articles de revistes que es troben a Dialnet. D'aquesta manera s'aconsegueix obtenir les cites a documents i autors. Només es processen revistes de Ciències Socials i Humanitats.
També conegut com Ranking de Visibilidad e Impacto de Revistas de Humanidades y Ciencias Sociales con Sello de Calidad FECYT o com Clasificación de visibilidad e impacto de revistas científicas españolas de Humanidades y Ciencias Sociales con Sello de Calidad FECYT. Ordena les revistes científiques en aquestes àrees temàtiques segons la seva qualita.
Aquesta iniciativa de la Fundación Española para la Ciencia y Tecnología (FECYT) pretén fomentar la bona praxis en l'edició de revistes científiques, així com millorar la seva qualitat i afavorir la visibilitat i el posicionament de la producció científica i de la innovació espanyola a nivell internacional.
És complementari del Sello de calidad FECYT.
Llista de revistes científiques espanyoles que han obtingut el segell de qualitat de la FECYT, que les acredita durant tres anys com a excel·lents. Ofereix informació de cada revista: número de la convocatòria concedida, data de validesa del segell, categoria temàtica, puntuació, posició i quartil...
Aquesta iniciativa, que començà el 2007, pretén fomentar la bona praxis en l'edició de revistes científiques, així com millorar la seva qualitat i afavorir la visibilitat i el posicionament de la producció científica i de la innovació espanyola a nivell internacional.
Es complementa amb el Ránking revistas científicas con sello de calidad FECYT amb la classificació temàtica d'aquestes revistes.
Plataforma que ofereix mètriques per valorar l'impacte de les revistes a partir de les cites rebudes pels seus articles recollides a la base de dades Web of Science, com per exemple el Factor d'Impacte (FI o JIF)). Té cobertura des de 1997.
Fins el 2020 JCR només recollia les revistes de les bases de dades Social Science Citation Index (SSCI) i Science Citation Index (SCI); a partir d'aquesta data s'incorporen també les revistes d'Arts and Humanities Citation Index (AHCI) i Emerging Sources Citation Index (ESCI) amb un nou índex, l'Indicador de Cites de Revistes (JCI o Journal Citation Index), però no se'ls calcula el Factor d'Impacte.
Portal que recull diferents indicadors científics per revistes de diferents àmbits temàtics i també indicadors per països. La seva informació s'extreu de la base de dades multidisciplinar Scopus d'Elsevier.