Base de dades que cobreix diferents camps dins de les humanitats (art, literatura, arquitectura, teatre, filosofia, música, etc.) des de 1975 fins a l'actualitat. Indica el nombre de citacions rebudes per cada article de revista i també les cites que ha rebut un capítol de llibre (que pertanyi a col·leccions d’Annual Reviews) o bé una ressenya de llibre en les revistes que recopila.
Forma part de la col·lecció principal de la plataforma Web of Science (WoS).
Proporciona anàlisi de cites per a documents distribuïts a la biblioteca digital RePEc (Research Papers in Economics). De cada document disponible en format electrònic, extreu i analitza automàticament la seva llista de referències. D'aquesta manera es poden saber quins documents s'han citat, quantes vegades ho han fet i qui els ha citat.
També calcula diferents indicadors d'impacte de publicacions (revistes i working papers) incloses a RePEc series. Per ser inclosa en aquest rànquing la sèrie ha de tenir un factor d'impacte superior a 0, més de 5 cites, més de 19 documents publicats en l'any de referència i un percentatge d'autocitació de 50 o menys.
Citations in Economics utilitza algoritmes CiteSeer i ParsCit en el procés d'identificació i anàlisi de referències.
Dialnet Métricas és el resultat d'un projecte de col·laboració entre biblioteques que té com objectiu incloure les referències bibliogràfiques dels articles de revistes que es troben a Dialnet. D'aquesta manera s'aconsegueix obtenir les cites a documents i autors. Només es processen revistes de Ciències Socials i Humanitats.
Indicadores Dialnet parteix del recompte de cites que reben les publicaciones; s'ha traslladat aquesta informació a revistes i autors, i des d'aquests a les diferents institucions i àrees de coneixement.
Per als seus càlculs té en compte tot el contingut de la base de dades Dialnet, per tant també es trobaran indicadors de llibres, capítols de llibres i tesis.
La diferència fonamental entre els dos apartats de Dialnet Métricas recau en que IDR Índice Dialnet de Revistas només té en compte les cites emeses per un conjunt de revistes d'excel·lència (revistes font) a uns anys, mentre que a Indicadores Dialnet es parteix del contingut complet de la base de dades Dialnet.
Base de dades multidisciplinar que recull aquelles publicacions sota avaluació per entrar a la col·lecció principal de recursos de Web of Science-WoS (Science Citation Index, Social Science Citation Index i Arts & Humanities Citation Index) i també revistes que tenen qualitat científica però és difícil que arribin a formar part de WoS perquè el seu àmbit d'estudi és molt reduït.
Índex bibliomètric que pretén mesurar el rendiment de la producció acadèmica dels professors i investigadors d'universitats públiques espanyoles d'Humanitats i Ciències Socials a partir del recompte de les seves publicacions i de les cites bibliogràfiques que aquestes han rebut a través de Google scholar.
Darrera actualització: 2012
Software gratuït que recupera número de cites, índex h i index g de diferents bases de dades com ara Google Scholar o Crossref. En el cas de les bases de dades Scopus i Web of Science és necessari subscripció externa.
Base de dades de literatura científica de revistes en ciències (matemàtiques, física, química, biologia, medicina, ciències ambientals, astronomia, enginyeria, etc.) des de 1900 i amb resums des de 1991. Indica el nombre de citacions rebudes per cada article de revista i també les cites que ha rebut un capítol de llibre (que pertanyi a col·leccions d’Annual Reviews) o bé una ressenya de llibre en les revistes que recopila.
També és anomenada SCI o SCI-E. Forma part de la col·lecció principal de la plataforma Web of Science (WoS).
Base de dades de literatura científica de revistes en ciències socials (dret, psicologia, economia i empresa, ciències politiques, sociologia, biblioteconomia, demografia, etc.) des de 1900. Indica el nombre de citacions rebudes per cada article de revista i també les cites que ha rebut un capítol de llibre (que pertanyi a col·leccions d’Annual Reviews) o bé una ressenya de llibre en les revistes que recopila.
Forma part de la col·lecció principal de la plataforma Web of Science (WoS).
Plataforma formada per una col·lecció de bases de dades bibliogràfiques i de dades bibliomètriques d'àmbit multidisciplinar. La base de dades més important que inclou és Web of Science Core Collection (col·lecció principal), que conté Arts and Humanities Citation Index (AHCI), Science Citation Index (SCI), Social Science Citation Index (SSCI), Conference Proceedings Citation Index, Book Citation Index i Emerging Sources Citation Index (ESCI) i inclou tant la bibliografia citada com les citacions que ha rebut cada article.
També dóna accés a Journal Citation Reports, que permet conèixer diversos indicadors bibliomètrics de les revistes incloses, com per exemple el factor d'impacte d'una publicació, calculat a partir de les cites que reben els seus articles.