Biblioteques UAB

home

OpacPrestecBiblioteques UABHomepageCD-ROMsInternet


Préstec

El préstec és un servei a través del qual es permet l'accés de tots els membres de la comunitat universitària i centres adscrits a la UAB per poder treure el fons documental de la Biblioteca i utilitzar-lo fora del seu recinte en terminis diferenciats. Podem distingir-ne els següents: 

Préstec normal: els llibres es deixen 14 o 7 dies, prorrogables sempre que no hagin estat demanats per un altre usuari. 

Préstec restringit

        - llibres que es deixen els caps de setmana i dies en que la Biblioteca resta tancada 
        - llibres de consulta restringida d'acord amb el professor de
cada assignatura, es deixen 3 dies. 

Pel que fa a les reserves de documents prestats, els usuaris poden fer sols tres reserves, i cada llibre podrà tenir sols una reserva activa. Un cop retornats els llibres reservats, es guardaran dos dies a partir de la seva devolució, passats els quals es retornaran als prestatges. 

En qualsevol dels terminals de les biblioteques de la UAB, els usuaris podran saber, mitjançant el seu carnet, els llibres prestats, reclamats i reservats. 

La Biblioteca de Veterinària us ofereix un horari de préstec ininterromput, el horari d'aquest servei es correspon exactament amb el de la biblioteca també en períodes de vacances. 

La Normativa de préstec del Servei de Biblioteques estableix unes pautes que determinen el règim general de préstec de les biblioteques de la UAB. 

A partir del dia 8 de març de 2004 es posa en marxa el " servei d'autorenovació " amb l'objectiu de facilitar i allargar els terminis de devolució dels documents prestats als usuaris. Si voleu més informació sobre com podeu renovar-vos els documents Cliqueu aquí.

Recordeu que disposeu de tres formularis per a la gestió de préstecs extraordinaris, en funció de qui faci la petició (Responsables de centre, Coordinadors de titulació o Grups de recerca).


 
Per posar-vos en contacte:
Horari : de dilluns de divendres de les 9 a les 20 hores.

Telèfon : 93 581 15 49 

Fax : 93 581 20 06

Correu electrònic : Mònica Rabaza


Pàgina preparada per la Biblioteca de Veterinària
Darrera actualització: 24 de Març de 2004. Podeu fer comentaris.