Adquisicions: sol·licitud de compra de documentsObservacions a l'enviament de la petició: totes les sol·licituds rebudes seran avaluades per la Biblioteca i, si escau, es tramitarà la seva adquisició.


Important: quan la sol·licitud d'adquisició sigui a càrrec d'un departament, assegureu-vos d'omplir el camp Centre de cost i feu arribar a la Biblioteca la còpia signada del resum de la petició que us apareixerà en fer l'enviament.
*És obligatori omplir el camp

Dades de la sol·licitud
 
*(obligatori per Departaments)
Dades del document
Motiu
Si heu seleccionat 'Bibliografia', especifiqueu:
Observacions
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecciˇ de les persones fÝsiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulaciˇ d'aquestes dades, us informem que les vostres dades sˇn tractades amb la finalitat d'atendre la vostra solĚlicitud del servei que ofereixen les Biblioteques UAB esmentat en aquest formulari.
El tractament de les vostres dades no comporta decisions automatitzades, ni l'elaboraciˇ de perfils amb finalitats predictives de preferŔncies personals, comportaments o actituds.
Amb l'enviament del formulari estÓs donant el consentiment al tractament de les teves dades per a les finalitats esmentades.
Per a mÚs informaciˇ sobe els vostres drets, consulteu el segŘent enllaš