Universitat Autònoma de Barcelona   Español  |  English
   
  Paraula clau:
   
   

Dins d’aquesta secció s’apleguen els programes de les diferents funcions i actes públics o privats que tingueren lloc al teatre. La seva natura és molt diversa, reuneix des de temporades de concerts, passant per actes socials diversos, sèries de recitals lírics, les diverses temporades de ballet i d’òpera, fins als programes del concurs internacional de cant Francesc Viñas.

La seva vàlua històrica abarca més enllà del fet musical i artístic. Alguns dels programes de mà es realitzaren amb una cura tipogràfica i artística remarcable. Abans del 1936, els programes de mà de les temporades d’òpera solien reproduir il•lustracions d’artistes destacats del país, com Emili Grau Sala o Jaume Pahissa. Entre els molts esdeveniments singulars s’han d’esmentar els programes dels Festivals Wagner de 1913, les actuacions dels ballets russos de Serge Diaghilev, o la vinguda de la companyia de Bayreuth el 1954.

Els programes de mà van substituir els llibrets, des del moment en què ja deixà de tenir sentit poder seguir l’òpera durant les representacions a l’estar la sala a les fosques. És en aquest moment quan el programa es convertí en una galeria de primer ordre per a poder seguir els cantants i directors d’orquestra més importants que passaren pel G T. del Liceu durant el s. XX.

Programes de mà

Registres 191 a 192 de 192   Annovazzi, Napoleone Ordenar per :   Títol   |   Autor  |  Data data descendent  data ascendent  

tornar a la pàgina anteriorTornar 

pàgina inicial pàgina anterior


  Las bodas de Fígaro

Mozart, Wolfgang Amadeus
Mestres Calvet, Juan
Annovazzi, Napoleone
Da Ponte, Lorenzo
Victòria dels Àngels
Societat del Gran Teatre del Liceu

Data: 1945
Descripció: 1 volum
Nota: Empresa J. Mestres Calvet
Nota: Director : Napoleone Annovazzi
Nota: Funció a benefici dels empleats permanents, porters, acomodadors i comptadoria del G.T. del Liceu. Es va representar Las bodas de Fígaro de Mozart i Lorenzo da Ponte (llibretista)
Llengua: castellà
Descriptors: Esdeveniments especials ; Programes de mà ; Òpera
Col·lecció: Programes de mà
Altres documents: Le Nozze di Figaro 
  Lohengrin

Wagner, Richard
Mestres Calvet, Juan
Annovazzi, Napoleone
Societat del Gran Teatre del Liceu

Data: 1946
Descripció: 1 volum
Nota: Empresa J. Mestres Calvet
Nota: Director: Napoleone Annovazzi
Nota: Funció a benefici dels empleats permanents, porters, acomodadors i comptadoria del G.T. del Liceu. Es va representar Lohengrin (edició italiana) de R. Wagner
Llengua: castellà
Descriptors: Esdeveniments especials ; Programes de mà ; Òpera
Col·lecció: Programes de mà
Altres documents: Lohengrin 

pàgina inicial pàgina anterior