capindex
Servei de Biblioteques

AVÍS LEGAL
Servei de Biblioteques
Servei de Biblioteques Servei de Biblioteques Servei de Biblioteques Servei de Biblioteques Servei de Biblioteques Servei de Biblioteques
Servei de Biblioteques

UAB

Informació legal

Els dominis d'Internet uab.cat i uab.cat són de titularitat de la Universitat Autònoma de Barcelona. Campus de la UAB, 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Tel.: 93 581 11 11 (CIF Q-0818002-H).

Tots els continguts propis, tret que s'indiqui de forma expressa per a casos particulars o que siguin de tercers que n'hagin autoritzat l'ús, es poden utilitzar en base a la llicència Creative Commons de Reconeixement – No Comercial. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original cc

Els dissenys i logotips que identifiquen la Universitat poden ser utilitzats únicament per identificar activitats pròpies de la Universitat o d’altres iniciatives que tinguin el seu suport explícit.

El Servei de Biblioteques de la Universitat Autònoma de Barcelona es reserva la possibilitat de fer normatives específiques per a alguns continguts, que prevaldran sobre aquest avís legal.

En el cas de les dades personals, vegeu la Política de protecció de dades de la UAB.

Des del Servei de Biblioteques es tracten les dades personals que resulten adequades, pertinents i no excessives per al compliment de la finalitat d'atendre correctament i en relació a l'exercici de les funcions pròpies del Servei.

Qualsevol persona pot exercir el dret d'accés o modificació de les seves dades personals adreçant-se a qualsevol biblioteca de la UAB.

 

Servei de Biblioteques  

 


Inici - Contacte - Què és - Per estar al dia - Servei de Biblioteques - Avís legal
UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial