Bases de dades

Us presentem una selecció de bases de dades que poden ser del vostre interès. Recordeu que per consultar-les des de fora de la xarxa de la UAB heu d'accedir a través del servei de Xarxes Privades Virtuals (XPV).

 

ProQuest Sociology

Accés des del catàleg

Base de dades sobre temes sociològics d'àmbit internacional. Conté 187 títols de revistes amb accés electrònic al text complet i la seva cobertura abasta des de 1985 fins a l'actualitat.

  • Si voleu recuperar articles de Daniel Bell aneu a la Búsqueda Avanzada i al camp Autor poseu "Bell, Daniel", delimitant la cerca a la Social Sciences - Proquest Sociology.
  • Si voleu recuperar articles sobre Daniel Bell aneu a la Búsqueda Avanzada i al camp Person poseu "Bell, Daniel", delimitant la cerca a la Social Sciences - Proquest Sociology.

Sociological abstracts

Accés des del catàleg

Base de dades que conté referències d'articles amb resum de més de 2000 revistes i d'altres publicacions. També ofereix perfils acadèmics especialitzats en ciències socials provinents de la base de dades COS Scholar Universe.

  • Si voleu recuperar articles de Daniel Bell aneu a la Búsqueda Avanzada i al camp Autor poseu "Bell, Daniel" delimitant l'àrea temàtica a Ciencias Sociales.
  • Si voleu recuperar articles sobre Daniel Bell aneu a la Búsqueda Avanzada i al camp Descriptores poseu "Bell, Daniel" delimitant l'àrea temàtica a Ciencias Sociales.

ISI web of knowledge

Accés des del catàleg

Base de dades bibliogràfica i bibliomètrica de l'Institute for Scientific Information que conté referències i resums d'autors d'articles de revista, ponències de congressos, patents i índexs de citacions.

  • Aneu a la pestanya de Web of science i seleccioneu la base de dades Social sciences citation index. Podeu fer servir l'opció author finder per cercar els articles de Daniel Bell. Amb aquesta base de dades coneixereu quins han estat els seus articles més citats.

CSIC

Accés des del catàleg

Catàleg de bases de dades bibliogràfiques (ICYT, ISOC i IME) que conté la producció científica publicada a Espanya des dels anys 70. Fonamentalment es recullen articles de revistes i, de forma selectiva, actes de congressos, compilacions, informes i monografies.

  • Si voleu recuperar articles de Daniel Bell aneu a la Búsqueda Simple i trieu la base de dades ISOC-CC. Sociales y Ciencias Políticas. Després aneu a Búsqueda por campo i poseu "Bell, Daniel" al camp Autor.
  • Si voleu recuperar articles sobre Daniel Bell aneu a la Búsqueda Simple i trieu la base de dades ISOC-CC. Sociales y Ciencias Políticas. Després aneu a Búsqueda por campo i poseu "Bell, Daniel" al camp Identificadores.

Les referències bibliogràfiques que tenen la icona icona CSIC enllacen amb el text complet de l'article.

 

Dialnet

Accés des del catàleg

Servei d'alertes i hemeroteca virtual de sumaris de revistes científiques d'Espanya i Llatinoamèrica.

  • Buscar "Bell, Daniel" al camp Autores.

Juny 2011 · Biblioteca de Ciències Socials · Fotografies i disseny