Recursos de premsa


MBIT  Tots    Catal   Espanyol i hispanoameric   Internacional 
TIPOLOGIA     Accs lliure   Accs restringit   Cont premsa antiga digitalitzada   Recomanades   Directoris 

mbit catal
 
ARCA (Arxiu de Revistes Catalanes Antigues) Projecte de la Biblioteca de Catalunya i el CBUC que digitalitza revistes catalanes del segle XIX i la primera meitat del segle XX.
 RECOMANAT PREMSA ANTIGA 
Base de dades de premsa local i comarcal De la Biblioteca Pblica de Tarragona. Buida premsa estatal, comarcal i local i cont notcies referents a la demarcaci de Tarragona. Referencial encara que en alguns casos proporciona el text complet de la noticia en format PDF.
 RECOMANAT 
La Veu de Catalunya Digitalitzaci completa del diari barcelon (1899-1937)
 RECOMANAT PREMSA ANTIGA 
RACO (Revistes Catalanes dAccs Obert) Repositori cooperatiu des del que es poden consultar, en accs obert, els articles a text complet de centenars de revistes cientfiques, culturals i erudites catalanes.
 RECOMANAT PREMSA ANTIGA 


mbit espanyol i hispanoameric
 
Gua de medios Directori de mitjans de comunicaci espanyols, que cont informaci actualitzada de ms de 7.300 mitjans: diaris, revistes, rdios, televisions i mitjans digitals.
 RECOMANAT  ACCS RESTRINGIT 
Kiosko y ms Plataforma que ofereix accs a diferents diaris i revistes. No es poden descarregar els arxius.
 MITJANS AL QUIOSC  RECOMANAT  ACCS RESTRINGIT 
SINC Agncia de notcies cientfiques d'mbit estatal, pblic i gratut. Recull la producci cientfica espanyola a nivell estatal i internacional. En castell.
 RECOMANAT 


mbit internacional
 
Europeana Newspapers Projecte de digitalitzaci de diaris europeus histrics.
 RECOMANAT PREMSA ANTIGA 
Factiva Base de dades d'actualitat i informaci empresarial. Cont un servei de buidat de premsa nacional i internacional (ms de 1.000 diaris i ms de 6.500 publicacions peridiques).
 MITJANS AL QUIOSC  RECOMANAT  ACCS RESTRINGIT 
La presse la une Exhaustiva exposici de la Bibliothque nationale de France, el Centre de Liaison de l'Enseignement et des Mtiers de l'Information i LAgence France-Presse. Inclou premsa francesa i internacional digitalitzada a Gallica, el dipsit digital de la BNF.
 RECOMANAT PREMSA ANTIGA 
My News Permet accedir al text complet de la versi impresa i digital de diferents diaris, majoritriament d'mbit nacional, a partir de 1996.
 MITJANS AL QUIOSC  RECOMANAT  ACCS RESTRINGIT 
Press Reader Proporciona accs a la versi del dia, en format original, de ms de 1000 diaris de 92 pasos i a larxiu, com a mxim, dels ltims 3 mesos. Nom anterior: NewspaperDirect, Library PressDisplay
 MITJANS AL QUIOSC  RECOMANAT  ACCS RESTRINGIT 
ProQuest Noticias y peridicos Aquesta base de dades de premsa ofereix accs al text complet de ms de 2.400 diaris, llocs web de notcies i blogs de les principals cases editorials a tot el mn. La base de dades inclou un arxiu electrnic per a la majoria dels diaris amb accs a articles, columnes, editorials, obituaris i articles principals de cada publicaci.
 MITJANS AL QUIOSC  RECOMANAT  ACCS RESTRINGIT 
The New York Times Accs al text complet des de 1980.
 MITJANS AL QUIOSC  RECOMANAT  ACCS RESTRINGIT 


Directoris de premsa digital
 
Guia de la premsa Informaci sobre els recursos de premsa de la UAB
 RECOMANAT 

   MITJANS AL QUIOSC Buidem els mitjans que contenen al Quiosc      RECOMANADA Recomanats per la biblioteca      PREMSA ANTIGA Contenen premsa antiga digitalitzada
   ACCS RESTRINGIT Sn d'accs restringit. Cal el servei de xarxes privades virtuals per accedir des de fora de la UAB.